Generelt

Vores refundering og returpolitik gælder  i 14 dage. Hvis de 14 dage bliver overskredet kan vi ikke tilbyde dig refundring eller returnering af din vare. Returretten er gældende fra den dag pakken leveres eller bliver forsøgt leveret.

Er du blevet i tvivl om din vare kan returneres, kan du altid kontakte os på info@cocadee.com og spørge.

For at din vare kan refunderes eller returneres skal den være ubrugt og i samme stand som du modtog den. Er din vare leveret i en skokasse, skal denne tilbageleveres som en del af den originale indpakning.

Nogle typer af vare tager vi ikke retur.

Dette omfatter:

  • Duge der er klippet efter metermål
  • Gavekort

Returforsendelse.

Opfylder din vare betingelserne for returnering, kan CocaDee mod betaling, hjælpe dig med at lave en returlabel. Denne returlabel kan du printe og sætte på din returpakke. Det kan være en hjælp, fordi du og CocaDee, altid har mulighed for at spore pakken. Retursendes en pakke, er pakken dit ansvar indtil den modtages af CocaDee. Skal du have hjælp til at få lavet en returlabel så kontakt os på info@cocadee.com

I din retur-pakke skal du vedlægge kopi af ordrebekræftigelsen og ordrenummer, så vi ved hvem pakken kommer fra. Vedlæg gerne en note om, hvorvidt du ønsker dine penge retur, eller produktet ombyttet til en anden vare.

Refundering

Når vi har modtaget og tjekket den vare du har sendt retur, vil CocaDee sende dig en email om at pakken er modtaget.

I denne mail vil der stå, hvorvidt din returpakke godkendes til refundering. Godkendes din vare til at blive refunderet, vil pengene blive tilbageført på samme konto som de blev betalt fra.

Du skal dog være opmærksom på at de udgifter du har haft i forbindelse med porto ikke vil blive refunderet. Med andre ord, de omkostninger du har i forbindelse med at få fremsendt dine varer og fremsende os dine returvarer skal du selv betale. Kort sagt, du står selv for omkostningerne af forsendelse og eventuel returforsendelse til CocaDee.

Beløbet du modtager på din refundering, vil da være anderledes, end det beløb du oprindeligt indbetalt til CocaDee

Du skal være opmærksom på at tilbagebetalingen kan tage et par dage, afhængigt af hvilken bank du er tilknyttet.

Sen eller manglende refundering

Har du ikke modtaget din refundering, skal du altid tjekke din bank en ekstra gang. Du kan kontakte din bank, idet der kan gå et hvis tidsrum inden din refundering fremgår på din bankkonto.

Har du tjekket din bank, og du kan se, at refunderingen ikke er gennemført kan du kontakte os pr mail. info@cocadee.com

Udsalgsprodukter

Her gælder de samme returbetingelsesr som ved andre vare vi sælger i CocaDee

Manglende afhentning af vare

Vælger du ikke at modtage din pakke eller afhente den, skal du være opmærksom, at dette ikke betragtes som en returforsendelse. Du skal derfor kontakte os, og fortælle, hvad der skal ske med pakken. Du står selv for omkostningerne af forsendelse og eventuel returforsendelse til CocaDee. Disse eventuelle omkostninger vil blive modregnet i en eventuel tilbageførelse af pengene.

Tak fordi du læste med 🙂